Welkom op de website van de Burgemeester Voetelinkschool

De BVS is een openbare school voor speciaal basisonderwijs en valt onder
Stichting Op Kop. Informatie over Op Kop is te lezen op de website: www. stichtingopkop.nl.
De school begeleidt dit jaar ongeveer 80 leerlingen, verdeeld over 5 groepen. In plaats van groep 1 t/m 8, praten wij over de groepen: A/B, C, D, E, en F.
Onze mooie school is gehuisvest in het Onderwijs Expertise Centrum 't Ravelijn in Steenwijk. Het schoolteam zet zich in voor een schoolklimaat waarin de leerlingen zich gewaardeerd en veilig voelen. In dit klimaat kunnen de kinderen hun talenten optimaal ontwikkelen.

Als team zijn wij van mening dat ieder kind talentvol is. We hopen dat deze website u een beeld geeft van wat u van ons als school kunt verwachten. Mocht u desondanks nog vragen hebben dan staan we u graag te woord.